"Reizen"
<< Terug

Zuid-Frankrijk:Reizen:

> Thailand
> FotogalleryZUID-FRANKRIJK

www.duikenfrankrijk.nl

- Zon...zee...strand...de mooiste riffen en wrakken...supersnelle boten...topinstructeurs....en heel veel duikplezier...!!

Ook dit jaar vinden onze zomercursussen weer plaats in Bandol, een gezellige, levendige badplaats aan de Zuidfranse Cote d'Azur. In Bandol kun je volop genieten van een prachtige blauwe zee waarin je alle geheimen van de onderwaterwereld met ons kunt gaan ontdekken. Verder biedt de omgeving je een prachtig Provençaals achterland met pittoreske dorpjes en uitgestrekte wijnvelden. Je kunt lekker luieren op een van de vele stranden en op de boulevard genieten van het uitbundige zomerse nachtleven.

Je verblijft een week lang op onze gezellige ANWB camping of je zorgt zelf voor je verblijf in een hotel of appartement. Samen met je medecursisten volg je gedurende 5 dagen een gedegen en plezierige duikcursus of neem je deel aan de avontuurlijke bootduiksafaries.

De cursusweken zijn ideaal voor mensen die in een leuke vakantie-omgeving willen leren duiken. Na een week ben je absoluut een geweldige ervaring rijker en kun je zelf op duikavontuur.
Bandol is goed bereikbaar met trein en auto en je kunt er naartoe vliegen via Toulon-Hyeres (www.transavia.com) en Marseille (www.ryanair.com).

Voor meer informatie en boeken duik je naar: www.duikenfrankrijk.nl